Stuntman Mike kalandjai

Hogyan csináltam úgy közlekedési balesetet, hogy mindenki meghalt, csak én nem? Ja és minden halott hülye picsa volt életében... :) Egyébként meg a testvérem, Stuntman Bob vitt be a buliba.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Nem esik messze az apple a fájától

2010.04.19. 10:54 | Stuntman_Mike | Szólj hozzá!

Mindamellett, hogy muszáj lesz mostmár több bejegyzést írnom, mert érdekes módon azokon a napokon több a látogató, amikor írok is (hátperrrsze Mike, mondaná egy matek/fizika szakos középiskolai tanár), már a távollét sem akadályozhat meg. Ugyanis úton van, jön-jön, érkezik, halad errefelé, battyog, repül(kurva izlandiak és kurva vulkánjuk), vágtat ésatöbbimozgástkifejező magyar ige az alábbi masina:

Ami azt jelenti, hogy napi 10 órát tudok vezeték nélkül működni. Na nem mintha eddig a seggemből kilógott volna az UTP kábel, de ezekután már biztosan nem fog. Ezzel kapcsolatosan csakegy parám van: akkor én is buzi apple fan leszek és kénytelen leszek sajátmagamat is elütni az ijesztő és halálbiztos ("death proof) verdámmal. De legalább felhasználóbarát élményben lesz részem előtte! :))))

Nem baj, a lényeg, hogy talán a blog is meg lesz jól designolva, az olvasók is el lesznek égedettve (lefordíthatatlan szójáték) én meg buzi leszek, de lesz szupcsi-alcsi-almcsim, wauwa! :)

Ha a rajongóim buzulást tapasztalnak, nyugodtan ÜSSENEK EL, RÖGTÖN!

Most visszaolvastam a bejegyzést és az alábbit szeretném hozzáfűzni:

Aki megfejti a szupcsi-alcsi-almcsim melegkifejezést HIBÁTLANUL, annak jár a Kindertojás! (melegek és hozzátartozóik nem vehetnek részt a nyereményjátékban! :) mielőtt bárki kikezdene pont ez az intézkedés biztosítja az esélyegyenlőséget!)

Címkék: cool cucc

A bejegyzés trackback címe:

https://stuntmanmike.blog.hu/api/trackback/id/tr891933686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása