Stuntman Mike kalandjai

Hogyan csináltam úgy közlekedési balesetet, hogy mindenki meghalt, csak én nem? Ja és minden halott hülye picsa volt életében... :) Egyébként meg a testvérem, Stuntman Bob vitt be a buliba.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Dal a magyar madártani egylethez...in blue mood

2010.01.07. 17:10 | Stuntman_Mike | 2 komment

Komolyan mondom, hogy az alábbi hír abszolút felkavart és nagyon megrázott. Tényleg.

"Áramütéstől pusztult el János, a kerecsensólyom". (további info itt: http://kerecsensolyom.mme.hu/hu/content/news#kerecsen182)

Noha nem voltam soha és jelenleg sem vagyok nagy madárbolond, de látva a fenti oldalon, hogy emberek mennyi mindent képesek megtenni pár száz kihalófélben lévő - egyébként gyönyörű - ragadozó madárért, határozottan úgy érzem, hogy ez egy olyan ügy, amit érdemes támogatni. Én támogatom, pozitív gondolatokkal egyelőre, aztán ha lesz más lehetőségem, akkor majd máshogy is.

Érdemes a fenti oldalon a többi hírt is végigolvasni, egyik szomorúbb, mint a másik, pedig nagyon szimpi nevük van a kerecsensólymoknak és tulajdonképpen bazimesszire el tudnak repkedni, tehát bátrak is. Gyakorlatilag egy kerecsensólyom maga a madárvilág John J. Ramboja, Megatronja és Dutch Őrnagya, magányos farkas, kicsi, de rendkívül erős, kitartó és ráadásul még szép is. Ugyan a fenti két úriember és egy robot esetében ez utóbbi tulajdonság nem biztos, hogy elsőre feltűnik a külső szemlélőnek. Bezzeg János képén! És most, az angolóra kedvéért: PLEASE COMPARE AND CONTRAST THE FOLLOWING PICTURES OF THREE BADASS CINEMA MOTHERFUCKERS AND 

THE ONE AND ONLY FORMER 

KERECSENSÓLYOM OF HUNGARY:JÁNOS

(a telepen csak úgy ismerték: aJanó)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

János képe pedig itt következik, először fiókaként, még a fészekben, két testvérével (Áronnal és Istvánnal). Közismerten az apaji puszta éjszakai életének három réme voltak ők, elválaszthatatlan tesók, a Corfalcone klán három ifjú messerschmidtje. Az öreg DonSólyom sajnos már nem érhette meg azt, hogy fiai miként vették át az apaji

Klassz Vegasz kaszinó üzemeltetését a tövisszúró gébicsektől, hogyan játszották át a gatyásölyvektől a helyi ürgekolónia védelmipénzeit úgy, hogy a szerződéses feltételek letárgyalásának helyszínén kizárólag véres, ölyvtől származó szárnyvégtollazat-maradványokat találtak a BIRDCIS nyomozói, valamint már azt sem érhette meg, hogy János milyen kegyetlenül torolta meg testvérei ellene való szövetkezését a bevándorló fekete gólyákkal (Da Black Stork crew). Innentől kezdve János (kép alant)kizárólag az üzletnek és ártatlan szenvedélyeinek élt (igazigalamblövészet, madártej készítés, csőrözés), a nép kedves és adakozó maffiasólyomnak ismerte. Mégis a csőrözés lett a veszte, hiszen gyakorlatilag mindenki ismerte vonzalmát az apaji szexbomba, a szilikonmellű széncinege, a kétszeres Birdboy címlaplány Vörös Begy iránt érzett vonzalmát, akivel meghitt légyottjait rendszerint az alábbi oszlopon töltötte, háborítatlanul, a nép és a paparazzok (a kurva galambok) által nem zavarva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Máig tisztázatlan körülmenyek között, de feltehetően egy, a gatyásölyvek által felbérelt ismeretlen tettes orvul áram alá helyezte a szerelmi légyott helyszínét. János, az apaji góré, aJanó, ahogy a telepen ismerték, azonnal életét vesztette, a halál oka áramütés. A még mindig sokkos állapotban és előzetes letartóztatásban lévő Vörös Begy ügyvédje csak annyit nyilatkozott, hogy védence nem tudja mi történt és ártatlannak vallja majd magát.

Sajnos ez már Jánoson, a kerecsensólymon nem segít. Élt 7 boldog, izgalommal, nőkkel, vadászattal teli évet.

Béke poraira...

!Bréking news!: Megtaláltam a Corfalcone klán megmaradt tagjairól szóló online bűnügyi nyilvántartót! Link lejjebb és mindenki nyugodtan válassza ki a magának legszimpatikusabb Corfalcone-t. Én Barnabásra teszem a voksom, ő most a szicíliai Cosa Nostrával keresi a kapcsolatot, rossz arc nem lehet! És TESSÉK A LINK: http://www.sakerlife.mme.hu/hu/gmap

 

 

 

Címkék: szomorú hír

A bejegyzés trackback címe:

https://stuntmanmike.blog.hu/api/trackback/id/tr251654523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GranTurismo (törölt) 2010.01.08. 09:43:25

Ez odabasz

GranTurismo (törölt) 2010.01.08. 09:58:22

Piros sztorija is erős lejjebb: kerecsensolyom.mme.hu/hu/content/show?dattype=press

Meg a műholdas követő térképek: www.sakerlife.mme.hu/hu/gmap
süti beállítások módosítása