Stuntman Mike kalandjai

Hogyan csináltam úgy közlekedési balesetet, hogy mindenki meghalt, csak én nem? Ja és minden halott hülye picsa volt életében... :) Egyébként meg a testvérem, Stuntman Bob vitt be a buliba.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Megtaláltam azt a házat, amit megvennék. Ha szőkítettem volna olajat, vagy ha én lennék a polgármester egy bizonyos helyen... :)

2010.01.06. 12:15 | Stuntman_Mike | 2 komment

Ahogy GranTurismo kollega felhívta rá a figyelmemet, miközben arról vitáztunk, hogy a 2009-es cool lista valóban kúl-e, létezik a csotrogány és egyben röhejesen kültelki magyar coolságnak NEMZETKÖZI megfelelője is, USE ruhák ide, illetve godonlyknows DJ-k oda, igenis VAN olyan ami cool. Persze nem itt. Jelen esetben egy ház abban az országban, ahol a legbeszédesebbek a női seggek: Yeah, baby, Brasil!

http://www.thecoolhunter.net/article/detail/1618/paraty-house--brazil

Akinek esetleg nem ez a zsánere, még találhat sok fantasztikus dolgot az oldalon. Tessék szemezgetni!

Félreértések elkerülése végett közlöm, hogy én bizony elfogadnám, bármikor!

Címkék: cool cucc

A bejegyzés trackback címe:

https://stuntmanmike.blog.hu/api/trackback/id/tr41651314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GranTurismo (törölt) 2010.01.06. 13:36:23

Hát igen! Mert hogy mi az hogy cool?

Szerintem a cool általában tárgy. Cool a tárgy ha egy (valamiben tehetséges) ember gondol egyet és csinál valamit ami kreatív (=ötletes), egyedi, jól néz ki (ez persze szubjektív) és művészeti/kulturális értéke is van (lehet). GONDOLKOZIK rajta, DOLGOZIK vele és LÉTREHOZza. Az ember meg akkor cool ha köze van ehhez a folyamathoz.

Ezzel szemben egyesek szerint a cool egy ember aki magamutogatóan, céltalanul mutogatja azt hogy egy senki és semmi, aki semmit nem képvisel. De azt nagyon faszán.

KUTTÚRA BAZMEG! MIAZ? KAPJA ELŐ MINDENKI A HERÉJÉT NYILVÁNOSAN!

Idevágó idézet a Görögtől: "...selejtnek is kell lenni"

GT

Stuntman_Mike 2010.01.06. 13:50:17

@GranTurismo:
A Görög természetesen mindenképpen vendégposzt író lesz, zene kategóriában!
süti beállítások módosítása