Stuntman Mike kalandjai

Hogyan csináltam úgy közlekedési balesetet, hogy mindenki meghalt, csak én nem? Ja és minden halott hülye picsa volt életében... :) Egyébként meg a testvérem, Stuntman Bob vitt be a buliba.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Rendkívül hasznos tudnivaló azoknak, akik olvassák!

2010.01.07. 13:36 | Stuntman_Mike | Szólj hozzá!

Most találtam rá az indexen az alábbi remek hírre:

Háztartásonként átlagosan napi negyven percet töltenek veszekedéssel az együtt élő párok – derült ki egy biztosítótársaság megbízásából készült brit felmérésből. A napi negyven perc a felmérés tanúsága szerint évente mintegy 135 összeszólalkozásból adódik. Ez egy átlagos veszekedés hosszát 40*365/135, azaz 108 percre, közel két órára teszi.

A viták kiváltó okainak toplistáját a házban szanaszét heverő ruhák vezetik. Ezüstérmes a házimunka elhanyagolása, bronzérmes a nem tökéletesen tiszta fehérnemű. Szintén előkelő helyre került az eltörött tárgyak megragasztásának, a szemeteszsák kirakásának és az ágy bevetésének az elmulasztása. Szerepel még az élmezőnyben a "nem hajtottad le a vécéülőke fedelét", a "koszosak az edények", valamint a "csináld meg magad, te szebben tudod" megjegyzés.

Komolyan mondom SOKKAL-DESOKKAL jobban érzem magam. Ugyanis mi Mrs. Stuntmannel csak napi 37,2 percet szoktunk veszekedni. Igaz, hogy az intenzitást nem mérik, hehe!

Egyébként aaaannyira hasznos és jó és érdekes híreket közöl az index, hogy lassan már a méla undor kerülget a nevének az említésétől is. (ez persze lehet, hogy a vizsgaidőszak miatt is van...)

A bejegyzés trackback címe:

https://stuntmanmike.blog.hu/api/trackback/id/tr451653948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása